Archiv článků
Blíží se konec roku…
06.11.2014 15:00
Dovolujeme si Vás pozvat na pravidelný edukační program v roce 2014
který pořádá
Diabetologické edukační centrum FN u svaté Anny
(odborný garant: MUDr. Jindřich Olšovský, Ph.D.)
a
SZŠ a VOŠZ, Merhautova, Brno
(obor Diplomovaný nutriční terapeut)
6. 11....
Metabolický syndrom
02.10.2014 15:00
Dovolujeme si Vás pozvat na pravidelný edukační program v roce 2014
který pořádá
Diabetologické edukační centrum FN u svaté Anny
(odborný garant: MUDr. Jindřich Olšovský, Ph.D.)
a
SZŠ a VOŠZ, Merhautova, Brno
(obor Diplomovaný nutriční terapeut)
2. 10....
Diabetik a péče o chrup. Pohled nutričního terapeuta a dentální hygienistky.
24.04.2014 15:00
Dovolujeme si Vás pozvat na pravidelný edukační program v roce 2014
který pořádá
Diabetologické edukační centrum FN u svaté Anny
(odborný garant: MUDr. Jindřich Olšovský, Ph.D.)
a
SZŠ a VOŠZ, Merhautova, Brno
(obor Diplomovaný nutriční terapeut)
24. 4. 2014 15,00...
Výživa nemocného s perkutánní endoskopickou gastrostomií
23.04.2014 19:08
„Historie nutriční léčby sahá až do starověkého Egypta, kde výživu těžce nemocným podávali
rektálně prostřednictvím klyzmat s výživnými látkami. Základem výživných směsí bylo například
víno, mléko a vývary z mletých obilnin. Výživa byla podávána bolusově, což mělo za následky její
rychlou evakuaci...
Výživa nemocného s perkutánní endoskopickou gastrostomií
23.04.2014 19:04
„Historie nutriční léčby sahá až do starověkého Egypta, kde výživu těžce nemocným podávali
rektálně prostřednictvím klyzmat s výživnými látkami. Základem výživných směsí bylo například
víno, mléko a vývary z mletých obilnin. Výživa byla podávána bolusově, což mělo za následky její
rychlou evakuaci...
Výživa nemocného s perkutánní endoskopickou gastrostomií
14.04.2014 11:46
„Historie nutriční léčby sahá až do starověkého Egypta, kde výživu těžce nemocným podávali rektálně prostřednictvím klyzmat s výživnými látkami. Základem výživných směsí bylo například víno, mléko a vývary z mletých obilnin. Výživa byla podávána bolusově, což mělo za následky její rychlou evakuaci...
Alternativy pudinku
14.04.2014 10:49
Amylon – s příchutí vanilka
Složení: Kukuřičný škrob
Alergeny: Pšeničný škrob
Dr. Oetker: vanilkovo-smetanová příchuť
Složení:...
Diabetická dieta v každodenní praxi
13.03.2014 15:00
Dovolujeme si Vás pozvat na pravidelný edukační program v roce 2014
který pořádá
Diabetologické edukační centrum FN u svaté Anny
(odborný garant: MUDr. Jindřich Olšovský, Ph.D.)
a
SZŠ a VOŠZ, Merhautova, Brno
(obor Diplomovaný nutriční terapeut)
13. 3. 2014 ...
Alternativy kypřícího prášku do pečiva
16.12.2013 10:57
Při výběru kypřícího prášku bychom měli číst jeho složení na obalu. Vyrábějí se totiž jak kypřící prášky s příměsí mouky, tak se škrobem a bez obsahu mouky. Následující tabulka zobrazuje některé druhy kypřících prášků a jejich složení.
Autoři: Plánková Andrea,...
Vánoce a dyspeptické potíže
07.11.2013 15:30
Dovolujeme si Vás pozvat na přednášku
kterou pořádá
Diabetologické edukační centrum FN u svaté Anny
(odborný garant MUDr. Jindřich Olšovský,Ph.D.)
a
SZŠ a VOŠZ Merhautova, Brno
(obor Diplomovaný nutriční terapeut )
Setkání vždy v knihovně 2. interní kliniky FN u svaté Anny...
Záznamy: 1 - 10 ze 15